تفاوت تلویزیون ال جی C4 با سونی XR70

مقایسه تلویزیون سونی XR70 با ال جی C4

در این بخش قصد داریم به مقایسه دو تلویزیون 2024 از برندهای متفاوت با صفحه‌ نمایش‌های متمایز بپردازیم که ظاهراً وجه اشتراک زیادی بین آن‌ها وجود ندارد اما در واقع دلایلی خوبی برای رقابت این دو داریم. مقایسه تلویزیون سونی XR70 با ال جی C4 به طور قطع برای شما بسیار جذاب می‌باشد زیرا هر دو جایگزین پرچمدارهای خود در این سال هستند که اختلاف قیمت 5% دارند.

مقایسه تلویزیون ال جی C4 با سونی XR70

مقایسه C4 و XR70

با ما در افرالند همراه شوید تا این دو نمایشگر حرفه‌ای در بازی، با ظاهر لوکس و کاملاً هوشمند را از زوایای مختلف با هم مقایسه کنیم و در آخر به این نتیجه برسیم که کدامیک ارزش خرید بیشتری دارند؟ هر چند با اینکه تفاوت تلویزیون C4 و XR70 زیاد است اما دلیلی بر بی‌ارزش بودن هیچ کدام در هنگام خرید تلویزیون نیست و هر دو از بهترین و البته پُرفروش‌ترین‌های بازار به شمار می‌روند.

شناختی کلی از تلویزیون XR70 و C4

  1. تلویزیون سونی XR70 که به BRAVIA 7 هم نام گذاری شده است یک QLED از سری 7 با بک‌لایت Mini LED است که برای تماشای فیلم و بازی در حد حرفه‌ای تولید شده است. این نمایشگر تکنولوژی ژاپنی دارد و در مالزی مونتاژ و روانه بازار می‌شود که دقیقاً به دلیل کشور مونتاژ کننده‌ خود، از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.
  2. تلویزیون ال جی C4 نمایشگری با صفحه نمایش OLED بدون بک‌لایت است که در کره ساخته شده و در اندونزی مونتاژ می‌شود؛ این محصول نیز به خوبی زبان فارسی را پشتیبانی کرده و کاربری را برای شما راحت‌تر می‌کند. تلویزیون C4 جدا از اینکه برای گیمینگ حرفه‌ای از بهترین‌ها است، در نمایش فیلم با عمق رنگ مشکی و کنتراست بی‌نهایت یکی از خوبان بازار به شمار می‌رود.

تفاوت تلویزیون C4 با BRAVIA 7

در بالا مختصری از شناخت تلویزیون‌های C4 و مدل براویا 7 را عنوان کردیم تا با دید بازتری به سراغ این مدل‌ها بروید و در ادامه به بررسی تفاوت‌های این دو از هر جهت می‌پردازیم، تا بدانید که با چه نوع نمایشگرهای طرف هستید. در این بخش قصد داریم تلویزیون ال جی را با تلویزیون سونی در موارد بسیاری مقایسه کنیم که مدل C4 و XR70 نماینده این دو برند در حال حاضر در این مقاله هستند.

تفاوت در طراحی تلویزیون‌ها

هر دو تلویزیون سی فور و براویا 7 دارای صفحه نمایش تخت با طراحی فریم‌لس هستند که حاشیه نمایشگر مدل سونی تقریباً 2 میلی‌متر پهن‌تر است. ضخامت در هر دو محصول خیلی زیاد نیست به صورتی که در مدل ال جی به دلیل تکنولوژی صفحه نمایش تنها 8 میلی‌متر ضخامت دارد که با احتساب بخش بُردها به 4.5 سانتی‌متر می‌رسد که این مقدار به صورت کلی در سونی 5.5 سانتی‌متر می‌باشد.

سایزبندی در تلویزیون C4 ال جی بیشتر و شامل 42، 48، 55، 65، 77، 83 اینچ می‌باشد که در XR70 سونی به تعداد کمتر 55, 65, 75, 85 اینچ کاهش‌ یافته است. شکل پایه یکی از وجه تمایزهای این دو در بخش طراحی است به صورتی که ال جی در بیشتر سایزهایش پایه وسط فلزی دارد که روی میزهای کوچک‌تر از خود نمایشگر هم مستقر می‌شود. سونی پایه‌های جانبی خطی را برای محصول خود انتخاب کرده است که آن هم خوشبختانه در 4 حالت مختلف قابل تنظیم است و شما می‌توانید در صورت دلخواه ارتفاع آن‌ها را تا 9.5 سانتی‌متر بالا ببرید در حالی که مدل C4 تنها در یک حالت با ارتفاع 6.5 سانتی‌متری تنظیم می‌شود.

متریال به کار رفته در تلویزیون XR70 و C4 از پلاستیک فشرده و با کیفیت می‌باشد اما طراحی بدنه آن‌ها کمی متفاوت بوده و ال جی لوکس‌تر روی این بخش کار کرده است. پشت تلویزیون سونی با طراحی مشبک و شیارهایی بین آن‌ها ساخته شده که این شیارهای برای خروج گرمای پنل و بردها قرار داده شده است و اندازه VESA برابر 300*300 میلی‌متری هم برای زمان اتصال تلویزیون به دیوار در نظر گرفته شده است. قسمت پشتی تلویزیون ال جی با طراحی حالت سنگ‌ مانند ساخته شده است که بخش پورت‌های آن حالت برجسته‌تری از صفحه نمایش دارد، روی این بخش VESA=200*200 در کنار دریچه‌هایی برای خروج در نظر گرفته شده است. در ال جی می‌توانید کابل‌ها را توسط گیره‌های همراه و فضای داخلی پایه مدیریت کنید در حالی که سونی به این مورد اشاره‌ای نکرده است.

محل قرارگیری پورت‌های دو تلویزیون سونی BRAVIA 7 و C4 در پشت نمایشگر قرار گرفته است که دسترسی به آن‌ها بسیار راحت است اما تعداد و نوع این پورت‌ها در هر دو کمی متمایز است که به آن اشاره می‌کنیم.

پورت‌ها C4 XR70
HDMI 4 عدد(4=HDMI 2.1) 4 عدد(2=HDMI 2.1, 2=HDMI 2.1)
USB 3 عدد ( USB=2.0) 2 عدد ( USB=2.0,2.3)
Optical دارد دارد
LAN دارد دارد
RF دارد دارد
ورودی هدفون ندارد دارد
ماهواره دارد ندارد
دیجیتال داخلی دارد دارد

تفاوت تلویزیون C4 با XR70

ال جی و سونی هر دو ریموت کنترل‌های هوشمند دارند که امکان کنترل از راه دور نمایشگرها را به صورت صوتی فراهم می‌کنند اما تفاوت‌های دیگر در عملکرد و طراحی آن‌ها مشاهده می‌شود. ریموت کنترل جادویی ال جی یک حالت اسکرول در وسط دارد که برای عاشقان وب‌گردی بسیار کاربردی است همچنین طراحی ارگونومیک بسیار خوش دستی دارد که کلی دکمه برای ارتباط سریع با برنامه‌ها و امکانات تلویزیون روی آن مستقر شده‌ است. سونی ریموت هوشمند خود را با طراحی کمی بزرگ‌تر وارد بازار کرده است که کلید‌های میان‌بر زیادی روی آن مشاهده می‌کنید، همچنین متریال به کار رفته باعث می‌شود اثر انگشت روی آن باقی نماند و تمیز کردن راحت‌تری داشته باشد.

برای بازی C4 مناسب است یا XR70؟

هر دو نمایشگر در بازی حرفه‌ای حرف‌های زیادی برای گفتن دارند به صورتی که با رفرش ریت 120 هرتز و پورت‌ HDMI 2.1 می‌توانند وعده پشتیبانی از کنسول‌های نسل نهم همچون PS5 را بدهند این در حالی است که سونی به عنوان سازنده PS5 بهترین پشتیبانی را از آن‌ها دارد ولی ال جی C4 نیز در این زمینه چیزی از رقیب کم ندارد. چیزی که در بین این دو متفاوت است امکان پشتیبانی تلویزیون C4 از رفرش ریت 144 هرتز برای مانتیورهای گیمینگ با کارت گرافیک بالا است که برای گیمرهای فوق‌حرفه‌ای بسیار مهم است و براویا 7 تنها تا 120 را ساپورت می‌کند.

  C4 XR70
زمان پاسخ‌گویی 2.3 ms 11.9 ms
تأخیر ورودی 5.3 ms 9.4 ms

ال جی در مدل C4 خود از فناوری‌های Nvidia G-Sync و AMD FreeSync Premium پشتیبانی می‌کند این در حالی است که سونی در XR70 تنهاAMD FreeSync  را دارد که در بخش کارت‌های گرافیکی وجود هر دو قابلیت بسیار مهم است. هر دو از امکان تنظیم حالت‌های بازی را در خود دارند به صورتی که در سونی به حالت Game Mode شناخته می‌شود ولی در ال جی به Game Optimizer آن را می‌شناسند.

کیفیت صدای و میزان رسایی

توان صوتی تلویزیون‌های ال جی C4 و سونی XR70 در یک حد و 40 وات است اما تعداد کانال‌های آن‌ها با هم متفاوت است به صورتی که ال جی دارای 2.2 کانال صوتی است اما سونی 2 توییر 5 واتی در بغل، 2 توییر 5 واتی دیگر در زیر فریم و 2 اسپیکر 10 واتی دیگر زیر فریم دارد که صدا را در اطراف به خوبی پخش می‌کند. با اینکه کیفیت صدای هر دو تلویزیون خوب است اما سونی در حد عالی می‌باشد زیرا این برند همیشه در بخش صدا بهترین بوده است و خروجی صوتی آن 2 برابر مقدار رقبا می‌باشد. در واقع سونی صدایی با قدرت تفکیک بهتر و گوش‌نوازتر را نشر می‌دهد که قابلیت Acoustic Multi-Audio آن نیز صدا را دقیقاً از مرکز به گوش شما می‌رساند. در مقابل ال جی مجهز به قابلیت AI Sound Pro است که صدا را با توجه به محیط و نوع محتوا پخش می‌کند اما با تمام این اوصاف برتری با صدای تلویزیون سونی است.

قابلیت‌های هوشمند سونی بهتر است یا ال جی

هر دو نمایشگر کاملاً اسمارت هستند اما در تلویزیون ال جی C4 از سیستم عامل webOS 24 با امکان اتصال به اینترنت، وب‌گردی و دسترسی به دستیارهای صوتی استفاده شده است و در تلویزیون سونی XR70 سیستم عامل Android 12 با رابط کاربری Google TV وجود دارد که دسترسی به دستیارها و وب‌گردی را در اختیار دارد در کنار آن اندروید امکان نصب هر نوع برنامه و حتی فیلترشکن را فراهم می‌کند در حالی که ال جی فاقد این قابلیت است. در امتیازدهی که می‌توان بین کاربری این دو سیستم عامل نمایش داد متوجه شدیم که در دسترسی به برنامه‌ها اندروید بهتر عمل می‌کند.

تفاوت تصویر تلویزیون C4 با XR70

همان‌طور که در شروع به آن پرداختیم تلویزیون‌ها دارای تکنولوژی صفحه نمایش متفاوتی هستند و همین امر سبب شده تا با وجود وضوح تصویر 4K یکسان، در نمایش تصویر کمی متفاوت عمل کنند. تلویزیون ال جی OLED بدون بک‌لایت با پنل Evo است که کنتراست بی‌نهایت با زاویه دید عالی دارد که در نمایش عمق رنگ مشکی بی‌نظیر عمل می‌کند و در روشنایی 30٪ از اولدهای معمولی بهتر است. در کنار آن تلویزیون سونی Bravia 7 با صفحه نمایش QLED با فناوری کوانتوم داتی که دارد و پنل VA کنتراست بسیار خوبی به نسبت کیولدهای رقیب دارد که وجود بک‌لایت Mini LED آن روی کنتراست بهتر و روشنایی دقیق‌تر آن بسیار مؤثر است اما باید دید عملکرد این اولد و کیولد با هم چطور است؟

کنتراست تصویر در براویا 7 در حالت ثابت 100400 : 1 و در حالت دینامیک 5,755 : 1 است که رقم خارق‌العاده‌ای به شمار می‌رود که در جایگاه خود بی‌نظیر است اما باز هم راه زیادی برای رسیدن به کنتراست بی‌نهایت OLED C4 دارد. تعداد نقاط نوردهی در اولد C4 ال جی 8,294,400 است که در XR70 سونی تنها 480 نقطه نوری داریم، اما اگر حداکثر روشنایی در حالت‌های مختلف HDR و SDR این تلویزیون‌ها را در نظر بگیریم قطعاً برتری با Mini LED سونی است که روشنایی بهینه‌تری دارد.

پردازشگر تلویزیون C4 و تلویزیون XR70 هر دو از بهترین و قوی‌ترین نوع به شمار می‌روند که قدرت بسیار خوبی در Upscaling کردن محتواهایی بی‌کیفیت تا نزدیک فورکی دارند اما باید گفت قدرت پردازنده سری X سونی را نمی‌توان نادیده گرفت که شفافیت و وجود بالا را در این نمایشگر در هیچ‌جایی نمی‌بینید. زاویه دید تلویزیون ال جی به واسطه اولد بودن بی‌نظیر است و با وجود لایه آنتی‌رفلکشن عملاً بازتاب نور روی صفحه بسیار کاهش می‌یابد و می‌توانید تصویری با وضوح بهتر را مشاهده کنید این در حالی است که سونی زاویه دید خوبی ندارد که یکی از دلایل آن پنل VA بودن است، همچنین فاقد لایه Anti Reflection است که نورهای محیطی روی صفحه نمایش آن کمی آزار دهنده هستند.

جمع بندی

در یک جمع بندی کلی بین خرید تلویزیون ال جی و مدل رقیبی از برند سونی می‌خواهید شما را به نتیجه‌گیری کلی برسانیم. اگر تلویزیونی با طراحی شیک، کنتراست بی‌نهایت، زاویه دید عالی و نمایش رنگی بهینه‌تر می‌خواهید که ممکن است لپ‌تاپ یا کارت گرافیک بالا را با آن استفاده کنید به سراغ تلویزیون ال جی C4 بروید. اما در صورتی که کیفیت ساخت بهتر، روشنایی بالاتر برای محیط روشن، پردازش قوی‌تر و امکان نصب برنامه‌های بیشتر را می‌خواهید به سراغ تلویزیون سونی XR70 بروید که برای اتصال به کنسول‌ PS5 هم گزینه بهتری است. حالا شما به ما بگویید انتخابتان کدام مدل است؟

امتیاز

9.0
استفاده ترکیبی:
9
کیفیت تصویر:
8.9
گیمینگ:
9.7
امکانات هوشمند:
8.5
کیفیت صدا:
8.5
کیفیت ساخت:
9
پورت ها:
9.5

نقاط قوت

  • کیفیت تصویر و دقت رنگی فوق‌العاده
  • زاویه دید فوق گسترده
  • نمایش تصاویر خیره کننده با Dolby Vision
  • کیفیت ساخت بالا
  • طراحی فوق باریک و شیک
  • کیفیت صدای چند بعدی و قدرتمند
  • ریموت کنترل جادویی با رابط کاربری روان

نقاط ضعف

  • قیمت کمی گران (البته متناسب با امکانات!)
  • روشنایی کمتر به نسبت Neo QLED و QD-OLED

امتیاز

8.6
استفاده ترکیبی:
8.4
کیفیت تصویر:
8.4
گیمینگ:
8.9
امکانات هوشمند:
8.5
کیفیت صدا:
8.6
کیفیت ساخت:
8.5
پورت ها:
9
قیمت
55: تومان۷۱.۹۵۰.۰۰۰
65: تومان۱۰۱.۹۵۰.۰۰۰
77: تومان۱۸۸.۹۰۰.۰۰۰
83: تومان۲۸۹.۹۰۰.۰۰۰
ناموجود
موجودی انبار
موجود
ناموجود
مشخصات کلی
مدل
C4
XR70
برند
ال جی
سونی
سری
C
7
سال تولید
2024
2024
کشور سازنده برند
کره
ژاپن
کشور مونتاژ
اندونزی
مالزی
منوی فارسی
✔️
✔️
کاربری
تماشای فوتبال
تماشای فیلم و سریال
خانگی
گیمینگ
تماشای فوتبال
تماشای فیلم و سریال
خانگی
گیمینگ
امتیاز کل
9
8.6
مشخصات صفحه نمایش
سایز
42"
48"
55"
65"
77"
83"
55"
65"
75"
85"
نوع صفحه نمایش
OLED
QLED
قطر صفحه‌نمایش (cm)
55 اینچ 138 سانتی متر
55 اینچ 139 سانتی متر
نوع پنل
Evo
VA
فناوری بهبود روشنایی (MLA)
-
بک لایت
✔️
نوردهی صفحه
پیکسل
دیود LED
نوع بک لایت

بک لایت همان نور‌پس‌زمینه تولید شده توسط لامپ‌های LED برای ایجاد روشنایی روی صفحه نمایش است.

-
Mini-LED
نوع نوردهی

Dimming Type

Pixel Dimming
Full Array Local Dimming
تعداد مناطق نوردهی

تعداد مناطق نوردهی (Dimming Zones) به بخش‌هایی از صفحه نمایش گفته می‌شود که به صورت مستقل کم نور می‌شوند.

8,294,400
480
عمق رنگ

عمق رنگ تلویزیون با تعداد بیت هایی که برای هر رنگ قرمز، سبز و آبی استفاده می شود تعیین می شود. به عنوان مثال، تلویزیون 8 بیتی می تواند 256 سطح مختلف از هر رنگ را نمایش دهد، در حالی که تلویزیون 10 بیتی می تواند 1024 سطح مختلف از هر رنگ را نمایش دهد.

10 بیت
10 بیت
Flicker Free

بدون سو سو زدن

حداکثر روشنایی در محتوای SDR
427 نیت
1,821 نیت
حداکثر روشنایی در محتوای HDR
950 نیت
1,949 نیت
حداکثر روشنایی در نمایش بازی HDR
923 نیت
2,135 نیت
کاهش دقت رنگ‌ها در زاویه دید افقی
48 درجه
24 درجه
تغییر رنگ‌ها در زاویه دید افقی
27 درجه
26 درجه
کاهش روشنایی در زاویه دید افقی
70 درجه
36 درجه
افزایش سیاهی در زاویه دید افقی
70 درجه
14 درجه
تغییر گاما در زاویه دید افقی
70 درجه
17 درجه
تصویر
کیفیت تصویر
4K
4K
رزولوشن

Resolution به تعداد پیکسل‌هایی که به صورت عمودی و افقی در تلویزیون قرار دارند نسبت داده می‌شود.

3840x2160 پیکسل
3840x2160 پیکسل
ارتقاء رزولوشن

قابلیت Resolution Upscale محتوایی که کیفیت پایین‌تر از 4K دارند را ارتقاء می‌دهد تا با کیفیت‌تر نمایش داده شوند.

✔️
✔️
رفرش ریت

رفرش ریت یا نرخ بروز رسانی صفحه تعیین می‌کند که تصویر در هر ثانیه چند بار رفرش می‌شود. هر چه رفرش ریت بیشتر باشد، حرکت تصاویر سریع، روان‌تر خواهد بود و تاری تصویر کمتر می‌شود.

120 هرتز
120 هرتز
رفرش ریت‌های ساپورت شده
120 هرتز
144 هرتز
60 هرتز
120 هرتز
60 هرتز
پردازنده تصویر
α9 AI Processor 4K Gen7
XR Processor
سیستم Noise Reduction

سیستم Noise Reduction با کاهش نویزهای اضافی تصاویر را صاف‌تر و با کیفیت‌تر نشان می‌دهد.

✔️
-
فناوری HDR

فناوری High Dynamic Range باعث می‌شود تلویزیون طیف وسیع‌تری از کنتراست و رنگ را نمایش دهد؛‌ در نتیجه تصاویر واقعی‌تر و طبیعی‌تر به نظر می‌رسند.

✔️
✔️
نسخه های HDR
HDR10
HLG
Dolby Vision
HDR10
HLG
Dolby Vision
دالبی ویژن
✔️
✔️
Wide Color Gamut

تلویزیون با کمک Wide Color Gamut وسعت رنگ گسترده‌تری را نمایش می‌دهد که منجر به نمایش رنگ‌‌های روشن‌تر، تیره‌تر و غنی‌تر می‌شود؛ در نتیجه تصاویر واقعی‌تر و طبیعی‌تر نمایش داده می‌شوند.

✔️
✔️
زاویه دید
wide viewing angle
178 درجه
پنل ضد انعکاس نور

فناوری Anti Reflection انعکاس نور مستقیم (مانند نور لامپ یا خورشید) را به حداقل می‌رساند و موجب نمایش تصاویر واضح‌تر و دقیق‌تر می‌شود.

✔️
-
نسبت کنتراست ثابت

کنتراست ایستا (Static Contrast) نسبت روشن‌ترین و تیره‌ترین رنگ‌هایی است که تلویزیون می‌تواند نمایش دهد.

1:‌ بی‌نهایت
100400 : 1
نسبت کنتراست داینامیک

کنتراست پویا (Dynamic Contrast) در تلویزیون فناوریی است که کنتراست تصویر را با توجه به محتوای در حال پخش تنظیم می‌کند؛ این فناوری باعث می‌شود کنتراست تصاویر وابسته به محتوای در حال پخش تغییر کند.

1: بی‌نهایت
5,755 : 1
حالت های تصویر
Cinema
Eco
FilmMaker
Game
Movie
Sports
Standard
Vivid
(ISF) Expert (Bright Room)
(ISF) Expert (Dark Room)
Cinema
Dolby Vision Bright
Dolby Vision Dark
IMAX Enhanced
Photo
Standard
Vivid
Calm
Dolby Vision Game
Dolby Vision Vivid
FPS game
Professional
RTS game
قابلیت‌های تصویر ال جی
AI Brightness Control: تشخیص نور محیط و تنظیم نور صفحه نمایش به کمک هوش مصنوعی
Brightness Booster: افزایش روشنایی بیشتر در اولدها (حدود 20 درصد روشنایی بیشتر)
Perfect Black: نمایش رنگ مشکی خالص و ارائه کنتراست بی‌نهایت
تائیدیه 100% Color Fidelity از Intertek: نمایش رنگ‌ها با دقت و کیفیت بالاتر
دارای تائیدیه 100% Color Volume از Intertek بری نمایش 100 درصد حجم رنگی DCI-P3
AI Picture افزایش کیفیت تصویر توسط هوش مصنوعی
Dynamic Tone Mapping Pro: بهبود کیفیت محتوای HDR
FILMMAKER MODE نمایشی از فیلم ها به همان صورت که فیلمساز در نظر دارد
OLED Motion نمایش روان و سریع صحنه های سریع
Pixel Dimming افزایش کیفیت تصویر و نمایشی دقیق از جزئیات
Wide Color Gamut وسعت رنگ گسترده و نمایش واقعی تر تصویر
فرمت های Dolby Vision, HDR10, HLG
فناوری AI Picture Pro برای افزایش کیفیت تصویر به کمک هوش مصنوعی و یادگیری عمیق
فناوری AI Upscaling برای ارتقای کیفیت تصاویر به کمک هوش مصنوعی
قابلیت HFR برای پشتیبانی از فریم ریت‌های بالاتر
-
قابلیت‌های تصویر سونی
-
Auto Genre Picture Mode: تنظیم خودکار ژانر بازی و فیلم و رتقاء کیفیت تصویر
CalMAN: تنظیم کالیبره کردن صفحه نمایش تلویزیون
Dynamic Contrast Enhancer: بهبود و ارتقاء سطح کنتراست پویا در تصاویر
Live Color: نمایش رنگ های واقعی تر و طبیعی تر
XR Triluminos Pro: نمایش طیف رنگ‌های بیشتر
XR Backlight Master Drive برای تنظیم کنتراست پس زمینه
XR Clear Image: از بین بردن تاری دید
XR Contrast Booster 20 برای تقویت و بهبود کنتراست تصاویر
سنسور تشخیص نور محیط Light Sensor
فناوری X Motion Clarity برای نمایش روان تر و صاف صحنه های سریع
گیمینگ
سازگاری کامل با کنسول بازی
نسل نهم
نسل نهم
پشتیبانی از HDMI 2.1

پورت HDMI 2.1 برای انتقال تصویر 4K‌ با رفرش ریت 120 هرتز یا تصویر 8K با رفرش ریت 60 هرتز مناسب است.

✔️
✔️
رفرش ریت متغیر

VRR مخفف Variable Refresh Rate و به معنای رفرش ریت متغییر است و به زبان ساده؛ به تلویزیون اجازه می دهد تا میزان رفرش ریت خود را در زمان واقعی با فریم ریت خروجی کنسول بازی یا سیستم کامپیوتری تنظیم کند.

✔️
✔️
پشتیبانی از VRR در رزولوشن های
1080p
1440p
4K
1080p
4K
کاهش تاخیر ورودی خودکار

ALLM یا Auto Low Latency Mode به تلویزیون اجازه می‌دهد تا به صورت اتومات، همزمان با اتصال به کنسول بازی به حالت Game Mode تغییر کند و در نتیجه تاخیر ورودی تلویزیون به حداقل می‌رسد تا بازی روان‌تر و سریع‌تر اجرا شود.

✔️
✔️
پشتیبانی از HGIG

HGIG‌ یا HDR Gaming Interest Group با هدف نمایش دقیق تصاویر با کیفیت HDR در بازی‌ها است تا بدون توجه به شرکت سازنده تلویزیون، تصاویر و رنگ‌های HDR در بازی‌ها نمایش داده‌ شوند.

✔️
✔️
حالت بازی

Game Mode با کاهش تاخیر ورودی در بازی، سرعت عمل و تجربه گیمینگ بهتری را رقم می‌زند.

✔️
✔️
Response Time

ریسپانس تایم (Response Time)، در تلویزیون سرعت تغییر یک پیکسل از یک رنگ به رنگ دیگر است و بر حسبت میلی‌ثانیه (ms) اندازه‌گیری می‌شود. زمان پاسخگویی برای بازی‌های ویدیویی و صحنه‌های اکشن که تحرک و سرعت جابه‌جایی زیاد است، اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. Response Time تلویزیون‌ها بین 1 تا 10 میلی‌ثانیه است که در نمایشگرهای گیمینگ معمولاً 1 تا 2 میلی‌ثانیه است.

0.1 میلی ثانیه
4.4ms
پشتیبانی از FreeSync Premium Pro

FreeSync Premium Pro یک فناوری است که به تلویزیون اجازه می‌دهد تا نرخ رفرش ریت صفحه را با نرخ رفرش ریت کارت گرافیک Freesync در کنسول بازی سازگار کند. این به جلوگیری از تاری و پارگی تصویر می‌انجامد و تجربه بازی را بهبود می‌بخشد. نسخه Pro به نسبت نسخه قبلی از قابلیت VRR هم پشتیبانی می‌کند.

✔️
پشتیبانی از Nvidia G-Sync

Nvidai G-Sync یک فناوری است که به تلویزیون اجازه می‌دهد تا نرخ رفرش ریت صفحه را با نرخ رفرش ریت کارت گرافیک Nvidia در کنسول بازی سازگار کند. این به جلوگیری از تاری و پارگی تصویر می‌انجامد و تجربه بازی را بهبود می‌بخشد.

✔️
✔️
سرویس بازی ابری

Cloud Gaming Service در تلویزیون به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به کنسول یا کامپیوتر، بازی‌های ویدیویی را در تلویزیون اجرا کنید. این سرویس از طریق مراکز داده واقع در سراسر جهان کار می‌کنند و از طریق اینترنت بازی را به تلویزیون شما منتقل می‌کنند. برای اجرای این قابلیت باید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید و همچنین اشتراک ماهانه برای سرویس بازی ابری مورد نظر تهیه کنید.

✔️
✔️
پشتیبانی از رزولوشن و رفرش ریت
1080p @ 144Hz
1080p@120Hz
1080p@60Hz
1440p @ 144Hz
1440p@120Hz
1440p@60Hz
4k @ 144Hz
4K@120Hz
4K@60Hz
720p@60Hz
1080p@120Hz
1080p@60Hz
4K@120Hz
4K@60Hz
720p@60Hz
تاخیر ورودی

Input Lag در تلویزیون به مدت زمانی گفته می‌شود که طول می‌کشد تا دستورها از کنترلر یا صفحه کلید به تلویزیون ارسال شوند و تصویر روی صفحه نمایش تلویزیون ظاهر شود. هر چه این تاخیر کمتر باشد، واکنش تلویزیون سریع‌تر خواهد بود و گیمر می‌تواند سریع‌تر به اتفاقات بازی واکنش نشان دهد.

1080p @ 120Hz: 5.3 ms
1080p @ 144Hz: 4.6 ms
1080p @ 60Hz: 10.0 ms
1440p @ 120Hz: 5.3 ms
1440p @ 144Hz: 4.5 ms
1440p @ 60Hz: 9.9 ms
4k @ 120Hz: 5.3 ms
4k @ 144Hz: 4.6 ms
4k @ 60Hz: 9.9 ms
1080p @ 120Hz: 9.7 ms
1080p @ 60Hz: 17.9 ms
4k @ 120Hz: 9.6 ms
4k @ 60Hz: 17.9 ms
امکانات گیمینگ ال جی
FreeSync پردازنده گرافیکی کنسول های XBOX
G-Sync پردازنده گرافیکی کنسول های بازی پلی استیشن
Game Optimizer (Game Optimiser): تنظیم ویژگی‌های گیمینگ تلویزیون در حین بازی کردن
دارای حالت HGIG Mode
قابلیت ALLM در کاهش تأخیر ورودی
-
امکانات گیمینگ سونی
-
4K/120 فریم در ثانیه حرکتی روان و با نرخ نوسازی متغیر و حالت تاخیر ورودی کم را را ایجاد می کند
Auto Genre Picture Mode براویا با اتصال PS5 به صورت خودکار به حالت بازی می رود
Auto HDR Tone Mapping: نمایش جزئیات بیشتر قسمت های روشن و تاریک بازی های HDR هنگام اتصال به کنسول بازی PS5 (مانند قابلیت HGIG)
Based Tone Mapping به منظور نقشه برداری در صحنه‌های بازی
امکانات هوشمند
سیستم عامل
WebOS
Android
ورژن سیستم عامل
24
12
رابط کاربری
-
Google TV
هوش مصنوعی Ai ThinQ

Ai ThinQ در تلویزیون‌های ال جی یک نوع هوش‌مصنوعی است که کارهایی مانند: جستجوی صوتی، پیشنهاد محتوا براساس سلیقه، مدیریت سایر لوازم خانگی ال جی با تلویزیون را ممکن می‌سازد.

✔️
-
دستیارهای صوتی
Alexa
-
مرورگر وب

Web Browser یک مرورگر سرخود برای امکان جستجو در فضای وب است.

✔️
✔️
اتصال به گوشی
✔️
✔️
پشتیبانی از AirPlay2

AirPlay 2 نسخه پیشرفته‌تر Airplay1 است که توسط شرکت Apple توسعه یافته تا بتوان دستگاه‌های این شرکت را به تلویزیون و سایر نمایشگرها وصل کرد.

✔️
✔️
تصویر در تصویر

PIP یا Picture In Picture قابلیتی است که به شما اجازه می‌دهد یک محتوا را در کنار محتوای اصلی در پنجره‌ای کوچک‌تر نمایش دهید.

✔️
-
Multi View

Multi View قابلیتی است که به شما اجازه می‌دهد همزمان دو محتوا را روی نمایشگر تلویزیون پخش کنید.

✔️
✔️
ضبط برنامه (PVR)
✔️
قابلیت‌های هوشمند ال جی
Airplay2 اشتراک گذاری محتوا از دستگاه های اپل به تلویزیون
Always Ready: استفاده از برخی امکانات هوشمند تلویزیون در حالت Art Gallery یا Standby Mode
Amazon Prime Video (ممکن است در برخی مناطق در دسترس نباشد)
App Store پلتفرمی برای دانلود رایگان نرم افزارها و یا خریداری ان ها می‌باشد
Apple TV (ممکن است در برخی مناطق جغرافیایی در دسترس نباشد)
Chromecast داخلی
Family settings مدیریت و محدود سازی تلویزیون توسط والدین
Game Service امکان اتصال چندین بازیکن به هم و اجرای بازی تیمی را فراهم می کند
Hands-free Voice Control: استفاده از جستجو و دستورات صوتی حتی بدون ریموت کنترل
HBO Max (ممکن است در برخی مناطق جغرافیایی در دسترس نباشد)
Home Hub (Home Dashboard): مدیریت دستگاه‌ها، لوازم خانگی و خانه هوشمند
Home Office: دسترسی سریع به برنامه های اداری و اتصال به کامپیوتر از راه دور (ممکن است برای تمام مناطق جغرافیایی در دسترس نباشد)
Intelligent Voice Recognition تشخیص هوشمند صدا
LG Channels: تماشای برخی شبکه‌های اینترنتی (ممکن است در برخی مناطق جغرافیایی این سرویس در دسترس نباشد)
Matter: برای مدیریت خانه هوشمند
Music Service برای دسترسی به سرویس موزیک
Netflix (ممکن است در برخی مناطق جغرافیایی در دسترس نباشد)
Room to Room Share: ارسال و دریافت شبکه های یک تلویزیون روی تلویزیون سازگار ال جی دیگر از طریق شبکه وای فای (Wi-Fi)
Sports Alert: هشدار ورزشی
ThinQ مدیریت حرفه ای وسایل هوشمند خانه
USB Camera Linkage (USB Camera Compatible): اتصال دوربین سازگار به تلویزیون از طریق پورت USB
-
قابلیت‌های هوشمند سونی
-
امکان ایجاد میانبر تنظیمات (Accessibility Shortcut) برای دسترسی راحت تر به بخش های مختلف تلویزیون
امکان تنظیم پروفایل مخصوص کودکان (Kids Profile) برای کنترل محتوای پخش شده کودکان توسط والدین
پشتیبانی از Apple AirPlay2 و Apple Homekit برای اتصال به محصولات برند اپل
پشتیبانی از دوربین Bravia Cam سونی برای تشخیص حضور شما و تشخیص فاصله شما از تلویزیون و پشتیبانی از ژست های حرکتی و ویدئو چت
دارای جدول پخش برنامه ها (EPG)
دارای سیستم عامل جدید Google TV (با ظاهر و رابط جدیدتر) و سازگاری عالی با دستیار صوتی گوگل
دارای کروم کست داخلی (Chromecast Built-in) برای اتصال دستگاه های دیگر به تلویزیون و پخش استریم
فروشگاه گوگل پلی استور (Google Play Store) برای دانلود و نصب برنامه ها
قابلیت Audio Description (Audio Key) (تلویزیون بخش های مختلف تنظیمات را به صورت صوتی توضیح می دهد)
قابلیت Bravia Sync (HDMI-CEC) برای کنترل دستگاه های متصل به تلویزیون از طریق ریموت تلویزیون
قابلیت Closed Caption بر روی محتوای دیجیتال
قابلیت On/Off Timer برای تنظیم زمانبدی خاموش و روشن شدن خودکار تلویزیون
قابلیت Screen Reader برای افراد نابینا یا کم بینا
قابلیت بزرگ نمایی متن به کمک Text Magnification
قابلیت تنظیم زمان خواب (Sleep Timer) و خاموش شدن خودکار تلویزیون
قابلیت سرچ صوتی (Voice Search)
Show/Hide Channels قابلیت نمایش/پنهان کردن کانال های آنالوگ و دیجیتال
SONY PICTURES CORE برای نمایش تیتراژ فیلم‌ها
TALKBACK برنامه ای مناسب کم بینایان و نابینایان
امکان پخش محتوای نامحدود به کمک برنامه‌هایی نظیر نتفلیکس، یوتیوب، اپل تی وی، دیزنی پلاس و ....
امکان کالیبراسیون تصاویر متناسب با محتوای در حال پخش
پشتیبانی از Siri
دسترسی اولیه با TalkBack
نمایش ساعت روی صفحه نمایش
سیستم صوتی
توان خروجی صدا
40 وات
40 وات
سیستم صوتی
2.2 کاناله
2 کاناله
نوع بلندگو
Down Firing Speakers
-
دالبی اتموس
✔️
✔️
سایر فرمت‌های Dolby

فناوری Dolby در نسخه‌های مختلف صوتی مانند Dolby Atmos، Dolby Audio و DTS:X بسته به مدل و برند برای ایجاد صدای فراگیر مجازی چندجانبه استفاده می‌شود.

Dolby TrueHD
Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Plus 7.1
Dolby Audio
Dolby TrueHD
Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Plus 7.1
ووفر

Woofer یک بلندگوی بزرگ است که برای تولید صداهای بم و عمیق (مانند انفجار، صدای موتور و...) استفاده می‌شود. در تلویزیون‌های معمولی صدای بم توسط بلندگوهای اصلی تولید می‌شود که ضعیف است نمایشگرهای گران‌تر با افزودن یک ووفر به تلویزیون صدای بم را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهند.

-
ساب ووفر
-
حالت های صدا
AI Sound
Cinema
Clear Voice
Football
Game
Sport
Standard
Cinema
Dialogue
Football
Game
Movie
Music
News
Sport
Standard
فناوری صوتی
Dolby Atmos
Simultaneous Audio Output
پاکسازی صدا به وسیله Clear Voice Pro
فناوری AI Acoustic Tuning جهت تنظیم صدا متناسب با محیط
AI Sound Pro (Virtual 9.1.2 Up-mix)
DTS X
Dolby Atmos
Dolby Audio
DTS Digital Surround
DTS Express
DTS-HD Master Audio
DTS:X
قابلیت‌های صدا ال جی
Bluetooth Surround Ready
LG Sound Sync: جهت اتصال وایرلس یا کابلی تلویزیون به ساندبار - سیستم صوتی ال جی و کنترل صدای آنها
TV Sound Mode Share (TV Sound Mode): جهت اعمال تنظیمات صدای تلویزیون روی دستگاه های صوتی سازگار ال جی متصل به پورت HDMI (ARC)
WISA Ready
-
قابلیت‌های صدا سونی
-
3D Surround Upscaling: تولید صدای فراگیر مجازی 3 بعدی 5.1.2 کاناله
Room & User Position Compensation: تشخیص افراد و اندازه اتاق برای تنظیم خروجی صدا
ACOUSTIC CENTER SYNC همگام سازی مرکز آکوستیک
Auto Surround صدای فراگیر خودکار در سرتاسر محیط
Clear Phase تکنولوژی قدرتمند برای تولید صدایی صاف، طبیعی و شفاف
S-Force Front Surround تکنولوژی که صدای سه بعدی را به طور طبیعی تقلید می کند
S-Master Digital Amplifier با این فناوری شنونده صداهایی کاملا واقعی باشید و همزمان مصرف انرژی را هم مدیریت کنید
Voice Zoom 3 صدایی دقیق و شنوا
درگاه‌های ارتباطی
پورت HDMI
✔️
✔️
تعداد پورت HDMI
4 عدد
4 عدد
نسخه‌ های HDMI
HDMI2.1
HDMI2.1
کانال برگشتی صدای HDMI
eARC
ARC
eARC
قابلیت HDMI-CEC
✔️
✔️
پورت USB
✔️
✔️
تعداد پورت USB
3 عدد
2 عدد
نسخه USB
USB 2.0
USB 2.0
پورت اپتیکال
✔️
✔️
پورت هدفون
پورت ویدیو component
پورت ویدیو composite
ورودی RS-232C
✔️
بلوتوث (Bluetooth)
✔️
✔️
نسخه بلوتوث
5.1
5.3
پورت شبکه (LAN)
✔️
-
وای فای (Wi-Fi)
✔️
✔️
نسخه Wi-Fi
وای فای 5 با استاندارد 802.11a/b/g/n/ac
وای فای 5 با استاندارد 802.11a/b/g/n/ac
پشتیبانی از IR Blaster
-
گیرنده‌
آنتن (Digital)
ماهواره (Satellite)
آنتن (Digital)
نوع گیرنده
گیرنده دیجیتال خارجی (DVB-S)
گیرنده دیجیتال خارجی (DVB-S2)
گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T)
گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T2)
گیرنده دیجیتال کابلی (DVB-C)
گیرنده دیجیتال کابلی (DVB-C2)
گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T)
گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T2)
طراحی
زبان طراحی
Cinema Screen 4 Sided
One Slate
نوع پایه
مرکزی
جانبی
جنس پایه
فلز
فلز
رنگ پایه
مشکی
نقره‌ای تیره
جنس بدنه
پلاستیک
پلاستیک
رنگ بدنه (پشت)
مشکی
مشکی
رنگ فریم
مشکی
نقره‌ای تیره
حالت های تنظیم پایه
1 حالت
4 حالت
حداکثر ضخامت
4.5cm
5.5cm
نصب روی دیوار
✔️
✔️
اندازه VESA
300x200
300x300
سایر توضیحات طراحی
اتدازه VESA در 83 اینچ: 400×400
نوع پایه در سایز 42 اینچ به صورت تی شکل جانبی است
-
وزن
وزن با پایه
55 اینچ 16 کیلوگرم
65 اینچ: 18.50 کیلوگرم
77 اینچ: 27.07 میلی متر
55 اینچ: 21.1 کیلوگرم
65 اینچ: 28.3 کیلوگرم
75 اینچ: 40.1 کیلوگرم
وزن بدون پایه
55 اینچ 14.1 کیلوگرم
65 اینچ: 16.60 کیلوگرم
77 اینچ: 23.49 کیلوگرم
55 اینچ: 19.9 کیلوگرم
65 اینچ: 27.1 کیلوگرم
75 اینچ: 38.3 کیلوگرم
وزن بسته بندی
55 اینچ 21.3 کیلوگرم
65 اینچ: 27.48 کیلوگرم
77 اینچ: 38.78 کیلوگرم
55 اینچ 29 کیلوگرم
65 اینچ: 37 کیلوگرم
75 اینچ: 52.0 کیلوگرم
ابعاد
ابعاد با پایه (WxHxD)
55 اینج 1222x757x230 میلی‌متر
65 اینچ: 231×878×1440 میلی متر
77 اینچ: 266×1033×1711 میلی متر
55 اینچ: 1225X733X345 میلی‌متر
65 اینچ: 1445x856x345 میلی متر
75 اینچ: 1668x984x405 میلی متر
ابعاد بدون پایه (WxHxD)
55 اینچ 1222x703x45.1 میلی‌متر
65 اینچ: 45.7×825×1440 میلی متر
77 اینچ: 48.2×982×1711 میلی متر
55 اینچ: 1225X709X56 میلی‌متر
65 اینچ: 1445x832x57(42.7) میلی متر
75 اینچ: 1668x960x57(46.7) میلی متر
ابعاد بسته بندی (WxHxD)
55 اینج 1360x810x187 میلی‌متر
65 اینچ: 200×970×1661 میلی متر
77 اینچ: 228×1130×1940 میلی متر
55 اینچ: 1368X835X160 میلی‌متر
65 اینچ: 1574x1005x170 میلی متر
75 اینچ: 1788x1130x180 میلی متر
لوازم جانبی
پایه رومیزی
✔️
✔️
پایه دیواری (براکت)
پیچ اتصال پایه
✔️
بدون نیاز به پیچ
ریموت کنترل
magic
✔️
باتری ریموت
✔️
✔️
دفترچه راهنما
✔️
✔️
راهنمای نصب
✔️
✔️
کابل برق
✔️
✔️
منبع تغذیه
منبع تغذیه
AC 120-240V, 50/60Hz
AC 110-240V, 50/60Hz
حسگر اکو (Eco)
✔️
✔️
خاموش شدن خودکار

(Auto Power Off)

✔️
✔️
حداکثر توان مصرف (وات)
-
219
توان مصرف در حالت عادی (وات)
113.9 W
-
حداقل توان مصرف در حالت استندبای (وات)
0.5
0.5