در بررسی تلویزیوین سامسونگ S95C که انجام میدهیم، قرار است روی پرچمدار این برند کرهای خوش نام بحث کنیم و با چند و چون آن آشنا شویم و اگر مزایا و معایب تلویزیون سامسونگ S95C چیزی وجود داشت را به اطلاعتان برسانیم، نمایشگری با فناوری QD-OLED با مونتاژ مجارستان که قرار نیست از زبان فارسی پشتیبانی کند، اما کلی قابلیت دارد و آن را از خیلی زوایا برتر کرده است.
تحقیق و تفحص در بررسی تلویزیون سامسونگ S95C نشان از این دارد که یک سرو گردن از بقیه مدلهای هم ردهاش بالاتر است و به میدان آمده تا پلی بین تاریکی و روشنایی باشد و با تاریکی مطلق و روشنایی فوقالعاده شما را چه در تماشای فیلم و چه در گیم پلی روان با رفرش ریت 144 هرتز همراهی نماید.
در بین مدلهای تلویزیون سامسونگ تا قبل از سال 2022 اصلاً نمایشگر اولد به چشم نمیخورد، تا اینکه در همین سال از S95B در قالب QD-OLED رونمایی شد و نگاه مخاطبان این برند پیر بازار را به خود جلب کرد. در واقع سامسونگ جبران نبودن چندین ساله OLED را در مجموعه خود به صورت دیگری انجام داد و پا را فراتر از یک اولد معمولی گذاشت، در واقع با ترکیب فناوری Quantum Dot به این صفحه نمایش کاری کرد کارستان.
امتیاز استفاده ترکیبی | 9.1 | امتیاز بازیهای ویدئویی | 9.3 |
امتیاز نمایش فیلم | 9.3 | فیلمهای HDR | 9.0 |
امتیاز برنامههای تلویزیونی | 8.8 | بازیهای HDR | 9.2 |
امتیاز ورزشها | 9.0 | مانیتور کامپیوتر | 9.7 |
در سال 2023 از نسخه جدید این مدل در نمایشگاه CES رونمایی شد که نام S95C را به خود اختصاص داده است و میتواند جایگزین برتری برای مدل سال قبل خود باشد. نقد و بررسی تلویزیون سامسونگ S95C با چالشهای جالبی روبرو خواهد بود، زیرا کلی امکانات جذاب و کاربردی در خورجینش دارد که در قبال هزینه زیادش ارزش خرید دارد. در واقع باید گفت این مدل چون آخرین ورژن سامسونگ است، از قیمت بالایی برخوردار است و مناسب افرادی میباشد که محدودیت بودجه ندارند.
مزایا و معایب تلویزیون سامسونگ S95C
در شروع کار سعی کردهایم مجموعهای از مزایا و معایب تلویزیون S95C را در قالب کوچکی ارائه دهیم تا با دید بازتری به مطالعه ادامه مقاله بپردازید و بدانید کلاً با چه نوع محصولی روبرو خواهید شد. شاید هم وقت کمی در اختیار دارید و فرصت مطالعه ندارید، پس این بخش بسیار به کارتان خواهد آمد.
مزایای تلویزیون S95C
- زاویه دید فوق گسترده
- کنترل بازتاب فوقالعاده
- نسبت کنتراست تقریبا بی نهایت برای مشکی های کامل
- تأخیر ورودی فوقالعاده کم
- طیف رنگی فوق العاده گسترده در HDR
- وجود جعبه One Connect برای محل پورتها
- رفرش ریت 144 هرتز بی نظیر برای بازی حرفهای
معایب تلویزیون S95C
- ABL تهاجمی می تواند با مناطق بزرگ روشنایی حواس را پرت کند
- از DTS و Dolby Vision پشتیبانی نمی کند
- در حالت بازی بیش از حد روشن میشود
- قیمت بسیار بالا و غیر اقتصادی
برای هر کسی در خرید تلویزیون مواردی در اولویت هستند و ممکن است برخی گزینهها هم اصلاً برایش مهم نباشد و این شمائید که تعیین میکنید کدام مدل را بر حسب نیازتان انتخاب میکنید. اگر اطلاعات کافی و دقیقتری میخواهید، لطفاً تا پایان مبحث با ما در ارتباط باشید.
نقد و بررسی تلویزیون سامسونگ S95C
در این بخش تصمیم گرفتهایم تا به بررسی هر کدام از بخشهای تلویزیون سامسونگ S95C به صورت جداگانه بپردازیم و هر نقطه را از زوایای مختلف بررسی کنیم و آخر ماجرا به این نتیجه برسیم که اصلاً ارزش خرید و صرف این همه هزینه را دارد یا بهتر است قیدش را بزنیم. البته وقتی مدلی لقب بالارده را یدک میکشد، قطعاً امکاناتی در خورد نامش را باید داشته باشد تا برازندهاش باشد.
طراحی نوآورانه و لاکچری
استایل شیک را واقعاً میتوان به این مدل لقب داد، زیرا هر آنچه برای ظرافت و نازکی نیاز دارد، یک جا جمع کرده است و کاری کرده تا در نگاه اول شیفته و مرید آن شوید. بدنه باریک این مدل از طراحی به سبک LaserSlim پیروی میکند که نهایت ضخامتی که دارد 1.2 سانتی متر است و به هیچ وجه زیاد نیست. فریم دور تلویزیون به صورت بسیار باریک طراحی شده است و حاشیه در نازکی به 0.7 سانتیمتر رسیده است که باید گفت عملاً وجود ندارد. همین نبود حاشیه در دور صفحه کاری کرده تا یک زاویه دید باز در اختیار بیننده قرار دهد تا تمام هواسش را روی تصویر متمرکز نماید.
پشت تلویزیون قسمت جذاب طراحی و دیزاین این مدل به حساب میآید، زیرا خبری از پورتهای شلوغ نیست و برآمدگی در این بخش وجود ندارد. در واقع سامسونگ پورتها را در یک جعبه جداگانه به صورت One Connect قرار داده است تا نمایشگر راحت روی دیوار فیکس شود و برآمدگی باقی نماند، اندازه VISA در آنها 400×400 است. جعبه را میتوان یا روی پایه در پشت تلویزیون قرار دهید یا اینکه آن را به فاصله از نمایشگر روی میز بگذارید.
بدنه تلویزیون نیز محکم ساخته شده است، اما ممکن است به دلیل نازکی بیش از حد نمایشگر در صورت دست زدن به آن کمی بلرزد که خیلی هم آزار دهنده نیست. در بررسی تلویزیون سامسونگ S95C باید از پایه مستطیلی و محکمش حرف بزنیم که با وجود کوچک و ظریف بودن، از مقاومت عالی برخوردار است. سایزبندی تلویزیون؛ 55, 65, 77 اینچ هستند و تمام سایزهای پرفروش را در خود جمع کردهاند و همگی راحت روی این پایه جایگیری میشوند.
ریموت کنترل خورشیدی در این تلویزیون پرچمدار سامسونگ استفاده شده است که به Solar معروف هستند و از نور یا از طریق کابل شارژ میشوند و نیازی به تهیه باتری ندارند.
- بیشتر بخوانید:
بررسی تخصصی تلویزیون سامسونگ
مزایا و معایب تلویزیون سامسونگ S95C در تصویر
کیفیت تصویر بی نظیر این تلویزیون بیش از هر چیزی زبانزد خواهد بود، زیرا کلی قابلیتهای جذاب و کاربردی دارد تا تصویری طبیعی با وضوح بالا را به نمایش بگذارد. کیفیت تصویر فورکی-4K بوده و از وضوح 8 میلیون پیکسلی برخوردار است و وجودش در قالب صفحه نمایش OLED کار را بهتر جلو میدهد و تصویری زندهتر را تداعی میکند. این نمایشگرها فاقد نور پس زمینه میباشند از پیکسلها موجود نور خود را دریافت مینمایند و به دلیل خاموش شدن کاملشان در صحنههای تاریک کنتراست مشکی بی نهایت را در چنته دارند.
وجود همین ویژگی باعث شده تا در شرایط تاریک بتوانید از صحنهها لذت ببرید، در کنار این موارد، در مجموعه نوین سامسونگ از فناوری کوانتوم دات استفاده شده است و میتواند همچون یک فیلتر عمل کرده و روشنایی را به تصویر اضافه کند تا این تلویزیون را از اولدهای معمولی متمایز سازد. با این وضعیت در بخشهای روشن نیز تصویر بسیار درخشان خواهد شد و تلویزیون را برای تماشای فیلم و سریال در طول روز هم مناسب مینماید. حداکثر روشنایی در این مدل 2000 نیت است که بالاترین روشنایی بین همه مدلها به حساب میآید. وجود این قابلیت در استفاده از حجم 100% رنگها و فضای رنگی DCI-P3 پشتیبانی مینماید.
این مدل برای تنظیم نور صفحه از فناوری Brightness Ditection استفاده میکند که به صورت خودکار بسته به شرایط محیط آن را انجام میدهد، همچنین وجود قابلیت Anti Reflection بازتاب نور را در صفحه کم کرده است و با کنترل آن سعی میکند روی کیفیت تصویر اثری نداشته باشد. برخورداری از HDR با نسخههای؛ HDR10, HDR10+ , HLG کاری میکند تا کنتراست تصویر در هر شرایطی حفظ شود و در صحنههای تاریک و روشن تمام جزئیات به صورت دقیق نمایان شوند، هر چند که در این مدل از Dolby Vision خبری نیست، اما وجود قابلیت Smart Calibration به کمک هوش مصنوعی تصاویر و رنگ را کالیبره میکند تا حالت زنده ای به آنها بدهد.
امتیاز تضاد کنتراست بومی – 10 | حجم رنگ – 9.1 |
بلک کراش – 7.5 | یکنواختی سیاه – 10 |
انتقال منطقه روشنایی – 10 | یکنواختی خاکستری – 8.6 |
کنتراست و جزئیات تاریک در حالت بازی – 9.5 | زاویه دید – 10 |
روشنایی SDR – 7.7 | بازتاب – 9.5 |
گرادیان بومی HDR – 9.3 | هموارسازی محتوا با کیفیت پایین – 6.8 |
پردازنده تلویزیون S95C از نوع Neural Quantum 4k Processor میباشد که حرفهای ترین پردازشگر در برند سامسونگ به شمار میرود و به راحتی محتواهای؛ SD/ HD/ Full HD/ 2K را به حد فورکی میرساند و در این بین هر گونه نویز و افت کیفیت را از بین میبرد. این مدل در یکنواختی رنگ خاکستری و همچنین مشکی بسیار عالی عمل میکند و اجازه نمیدهد تا نبود کیفیت در هر صحنه شما را اذیت نماید، همچنین در بحث گرادیان رنگها به دلیل عمق 10 بیتی که دارد کارش حرف ندارد و همه رنگها را به صورت عمیق با جزئیات کامل به نمایش میگذارد.
- بیشتر بخوانید:
3 تلویزیون سامسونگ پیشنهادی در سال 2023
تجربه نوین از بازی حرفهای
تلویزیون گیمینگ سامسونگ S95C دارای رفرش ریت 144 هرتزی میباشد که برای اولین بار در تاریخ سامسونگ از آن استفاده شده است و از رفرش ریت متغییر VRR در سرعتهای 60 تا 144 هرتز بسته به صحنههای متفاوت استفاده میکنند. این نمایشگر از Response Time بسیار سریع 0.2 میلی برثانیه برخودار میباشد و منجر به حرکت سریع و بدون تاری دید در هر صحنه میشود، همچنین تأخیر ورودی 4.2 میلی برثانیه آن که فوقالعاده کم است، تجربه بازی بسیار پاسخگو را با تأخیر بسیار کم بین اقدامات شما با کنترلر یا ماوس و عملکرد روی صفحه تضمین میکند و برای این کار از قابلیت ALLM کمک میگیرد.
زمان پاسخ گویی | 9.9 |
لکنت | 4.8 |
نرخ نوسازی متغیر | 9.5 |
تاخیر ورودی | 9.7 |
بدون سوسو زدن | 10 |
در بررسی تلویزیون سامسونگ S95C باید گفت از کنسولهای نسل نهم همچون؛ Xbox Series X|S و PS5 پشتیبانی مینماید و وجود 4 پورت HDMI 2.1 این ارتباط را برقرار مینماید. قابلیت Motion Xcelerator Turbo Plus نیز در این مدل باعث میشود تا حرکت یکنواخت و روانی را در این سرعت بالا تجربه کنید.
بررسی تلویزیون سامسونگ S95C در صدا
توان صوتی تلویزیون S95C از نوع 70 وات است که از 2.2.2 کانال صوتی به صورت هم زمان صدا را پخش میکنند و میتوانند برای متراژهای بالا به راحتی جوابگو باشند. پشتیبانی از فناوریهای دالبی از جمله؛ Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Audio میتوانند در ارتقاء صدا به صورت سه بعدی برای کل فضا دخیل باشند و کاری کند همه جای اتاق صدا را به یک صورت دریافت کنید.
همچنین اگر مایل بودید از طریق Blutooth به سیستم صوتی دیگری هم متصل شوید یا با قابلیت Dual Audio Support (Bluetooth) هم زمان به دو دستگاه از همین روش متصل شوید. فناوری Q-Symphony اینجاست تا هماهنگی لازم بین صدای اسپیکر متصل شده و تلویزیون را برقرار کند. همچنین صدای تطبیقی را در چنته دارد که صدا را برحسب محتوای در حال پخش و نوع آن هماهنگ میکند.
امکانات هوشمند با دسترسیهای متعدد
نقد و بررسی تلویزیون سامسونگ S95C ما را به بخش سیستم عامل دستگاه میرساند که نشان میدهد این نمایشگر هوشمند بوده و از نسخه 7.0 تایزن Tizen استفاده میکند که نسبت به سال قبل یک ورژن بالاتر رفته است و دسترسیهای سریعی را برای اتصال هوشمندانه در اختیار کاربرانش قرار میدهد. در این مدل امکان اتصال به WiFi ممکن میباشد و بعد از مطمئن شدن از دسترسی به اینترنت میتوان سراغ دستیارهای؛ Bixby / Google Assistant / Amazon Alexa رفت و به جستجوی انواع فیلم و بازی به صورت صوتی با کمک میکروفون موجود در ریموت کنترل هوشمندش پرداخت.
این مدل دارای انواع گیرنده دیجیتالی از جمله ماهواره میباشد و از قابلیت Smart Things استفاده میکند که با اتصال به گوشی مدیریت تلویزیون و سایر وسایل اسمارت اطراف را از راه دور در اختیارتان قرار میدهد. قابلیت ضبط فیلم (PVR)، Multi View و Tap View از دیگر خدمات این نمایشگر در بخش قابلیتهای هوشمند می باشد، همچنین امکان اتصال به انواع گوشی اندروید و آیفون را در اختیار دارد.
رقبا تلویزیون سامسونگ S95C
رقیب اصلی تلویزیون S95C را میتواند تلویزیون ال جی G3 از سری اولدها نام برد که دارای پنل نوظهور MLA با روشنایی 70٪ بالاتر نسبت به اولدهای قدیمی است، اما باز هم راه درازی تا روشنایی به سبک QD-OLED دارد، همچنین رفرش ریت کمتری هم دارد. تلویزیون سونی A90L نیز یک کیودی اولد است که میتواند رقیب محسوب شود اما با رفرش ریت 120 هرتزی که دارد کمی کندتر عمل می کند.
جمع بندی
در بررسی تلویزیون سامسونگ S95C که انجام دادیم باید گفت با یک بالارده همه چیز تمام روبرو هستیم که هم حیطه نمایش فیلم و سریال و هم بازی حرفهای کارش حرف ندارد. در نقاط تیره کنتراست مطلق مشکی را از پیکسلهایش دریافت میکند و در نقاط روشن به واسطه فناوری کوانتمی روشنایی بی نظیری را تجربه مینماید. مزایا و معایب تلویزیون سامسونگ S95C را دیدیم، متوجه شدیم بیشتر مزایا است و معایب برای این بالا رده خیلی مفهمومی ندارد، هر چند که قیمت فوقالعاده بالا و عدم دالبی ویژن کمی قابل توجه است.
🔎 سوالات متداول
1️⃣ تلویزیون سامسونگ S95C تفاوتی با S95B دارد؟
✔️ سری C نسخه به روز B است که ورژن سیستم عاملش از 6.5 به 7.0 ارتقاء پیدا کرده است و همچنین در بخش طراحی جعبه One Connect به پشت تلویزیون متصل شده است که برای مدیریت کابل هاس و s95b فاقد آن میباشد. رفرش ریت در سال 2023 از 120 هرتز به 144 هرتز هم ارتقاء پیدا کرده است.
2️⃣ تلویزیون S95C ارزش خرید دارد؟
✔️ اگر محدویت بودجه ندارید و به دنبال مدلی حرفهای و با اصالت هستید که از هر لحاظ سرآمد باشد باید گفت این مدل یک گزینه عالی خواهد بود.
3️⃣ تفاوتی بین تلویزیون S95C و S90C چیست؟
✔️ تفاوت اصلی بین این دو تلویزیون مربوط به باکس One Connect است. مدل S95C دارای وان کانکت است اما S90C پورتهای ارتباطی را در بخش پشتی نمایشگر جای داده است و همین باعث طراحی کمی متفاوتترشان شده است.
- تیم افرالند
- 1402-02-25
- 63 بازدید