اندروید وان، مزایا و معایب android one

اندروید محبوب ترین سیستم عامل در 2019

اندروید وان : شاید اگر یکی از طرفداران پرو پا قرص اپل نباشید به طور قطع یک بار از این سیستم عامل استفاده کرده اید. اندروید این سیستم عامل متن باز با قابلیت هایی که دارد، توانسته به محبوب ترین و فراگیرترین سیستم عامل جهان تبدیل شود. این سیستم عامل در حال حاضر بیش از 2 میلیارد کاربر فعال را به خود جذب کرده که بدون شک یکی از دلایل موفقیتش، انعطاف پذیری آن می باشد. بسیاری از تولید کنندگان چارچوب اندروید را به کار گرفته و با اضافه کردن قابلیت‌ها و ویژگی‌های اختصاصی خود، یک سیستم عامل منحصر به فرد را برای محصولاتشان تولید می‌کنند؛ مانند پوسته‌های EMUI هواوی یا MiUI شیائومی. این بدان معنی است که شرکت‌ها می توانند سیستم عامل گوگل را در محصولاتشان استفاده کنند، بدون اینکه نگران نادیده گرفته شدن نام تجاری خود در سیستم نرم افزاری باشند. در ادامه یک ویدیو از فراگیر شدن این سیستم عامل را می بینید.

این قابلیت با توجه به زمان بر بودن سفارشی سازی، به یک نقطه ضعف نیز بدل شده است، به طوری که بسیاری از کاربران از دریافت نسخه ی بروز این نرم افزار محروم بوده اند، این عامل همیشه یک نقطه ضعف برای گوگل و سیستم عاملش بوده و هیشه توسط اپل مورد تمسخر قرار گرفته تا این که گوگل برای رفع این مشکل به فکر یک راه حال افتاد و آن هم عرضه ی نسخه سبک‌تر و جمع و جورتر از اندروید است که به سرعت بتوان به‌روز‌رسانی‌ها را برای آن آماده کرد. اینجاست که اندروید وان (Android One) وارد می‌شود. در ادامه با سانفون در معرفی و بررسی این نسخه همراه باشید.

اندروید وان

در جدول زیر پرفروش ترین تلویزیون های سونی موجود در بازار ایران را مشاهده می‌کنید.

مدل سونینوع نمایشگر
تلویزیون سونی X75KLED
تلویزیون سونی X80KLED
تلویزیون سونی X85KLED
تلویزیون سونی X90KLED
تلویزیون سونی X95KLED
تلویزیون سونی A80KOLED

برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک هر مدل کلیک کنید.


اندروید وان Android One

همان طور که در ابتدا اشاره کردیم گوگل به دلیل open Source بودن و تغییراتی که توسط شرکایش انجام می شد، باعث شد بسیاری از کاربرانش(حدود 70 تا 80 درصد) از دریافت نسخه ی بروز بی بهره باشند. این بود که گوگل به فکر معرفی یک سیستم عامل که بسیار شبیه به نسخه ی خام اندورید بود و به مدت دو سال آپدیت نرم افزاری و سه سال آپدیت امنتی دریافت می کرد، به بازار عرضه کند. این سیستم عامل با نام اندروید وان Android One در سال 2014 به بازار آمد. این سیستم عامل در ابتدا بازار هدفش کشورهای در حال توسعه و نوظهور بود. اما بعدها به دلیل محبوبیتش راهش را به سایر کشورها باز کرد و این باعث شد که گوگل تغییر رویه ای 180 درجه ای داده و به فکر توسعه این نسخه از اندروید بیوفتد. و برای گوشی های ارزان قیمت نسخه ای دیگر از اندروید را با نام اندروید Go به بازار عرضه کند. اندروید وان نسخه ای از اندروید بدون اپ های اضافی و تنها با آپ های پیش فرض گوگل همچون گوگل Assistant و گوگل مپ می باشد. این نسخه به دلیل نداشتن اپ های اضافه حافظه ی کمتری را نیز به خود اختصاص می دهد. در ادامه ویدیوی معرفی و مقایسه اندروید وان را مشاهده فرمایید.

اندورید وان سیستم عاملی که روی بعضی از گوشی ها ازش استفاده می شه و یه سری ویژگی های منحصربفرد داره. همون طور که می دونید گوگل مالک اندورید هر سال نسخه های جدیدش رو با نام خوراکی ها منتشر می کنه، مثل لالیپاپ و اوریو و پای و این جور چیزا. از اونجا که اندروید یه سیستم open sursse  یا متن بازه، هر کمپانی می تونه با دستکاری تو کدنویسیاش و ادیت بخش های مختلف برای خودش شخصی سازیش کنه. همین می شه که هر کمپانی رابط کاربری مخصوص خودش رو داره مثل، EMUI شیائومی، MiUI هواوی.

اندروید وان

چالش گوگل در نسخه های اندرویدش

چالشی که گوگل با این داستان داشت، این بود که بروزرسانی و آپدیت هایی جدید برای همه کاربرا یا حداقل طیف وسیعی از کاربرا عرضه نمی شد. داستانی که اپل هر سال بخاطرش گوگل و اندرویدش رو مسخره می کرد. این شد که گوگل از محصول جدیدش تحت عنوان، اندروید وان پرده برداشت.

چالش اندروید وان

مزیت و برتری های اندروید وان 

 در حقیقت، بزرگ ترین مزیت رقابتی اندروید وان، اینه که تا دو سال آپدیت های نرم افزاری دریافت می کنه و تا سه سال بسته های آپدیت امنیتی رو می گیره، اینجوری کاربرای بیشتری می تونن از آخرین نسخه اندروید استفاده کنند. یکی دیگر از مزیت های اندورید وان که برنامه های پیش فرض نصب شده داخلش فقط اپلیکیشن های گوگل است. این داستان باعث می شه فضای کمتری از حافظه گوشی درگیر بشه و روان تر عمل کنه. البته خوب یک سری از شرکت ها بعضا یکی دوتا برنامه های مخصوص خودش رو روی اندورید وان به صورت پیش فرض نصب کنند که به نسبت گوشی هایی که اندروید وان نیست خیلی کمتره. یکی دیگه از خوبی های اندروید وان بهینه سازی مصرف باتری در بلند مدته که واقعا مبحث مهم و کاربردیه.


در جدول زیر پرفروش ترین تلویزیون های ال جی موجود در بازار ایران را مشاهده می‌کنید.

مدل ال جینوع نمایشگر
تلویزیون ال جی UQ8000LED
تلویزیون ال جی UQ9000LED
تلویزیون ال جی NANO80NanoCell
تلویزیون ال جی NANO86NanoCell
تلویزیون ال جی QNED80MiniLED
تلویزیون ال جی QNED90MiniLED
تلویزیون ال جی CSOLED
تلویزیون ال جی C2OLED Evo

برای ثبت سفارش و یا خواندن بررسی کامل محصول روی لینک مدل مورد نظر کلیک کنید.


مزیت های اندروید وان

ایرادهای اندروید وان

اصلی ترین چالش این سیستم عامل اینه که توش خبری از افکت های جذاب حرکتی و زرق و برق های گرافیکی دیده نمیشه یک محیط خام و ساده داره. چالش دیگه ش اینه که امکان شخصی سازیش بسیار کمتر از رابط های کاربری دیگه است. این قضیه باعث می شه اگه نتونید باهاش کنار بیاد، احتمال این که این سیستم عامل تو بلند مدت براتون خسته کننده بشه خیلی زیاده. داستان دیگه ای که تو این بحث وجود داره گستره مدل هایی است که با اندروید وان وارد بازار می شن. 

اندروید وان

مشتری های اندروید وان

الان مشتری اصلی اندورید وان کمپانی نوکیا است که احتمالا می خواد با داشتن مزیت رقابتی آپدیت، به بازار برگرده. توی گوشی های نوکیا مدل های زیادی توی رنج قمیت مختلف وجود داره، که برای انتخاب دست آدم رو باز می زاره. اما اگه طرفدار برندهای خاص هستید، دستتون تو این زمینه بسته است. شیائومی سالی یکی دو بار گوشی با اندورید وان تولید می کنه موترولا هم که بعضی از گوشی های با اندورید وان تولید می کنه، هم فعالیتش کمه و هم تو ایران به نسبت بقیه برندها فعالیتش کمتره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *